Tort cu capsuni si nuca de cocos

Servire:
8-10 portii


Ingrediente:



  • 225g unt
  • 225g zahar brun pudra
  • coaja rasa de limeta si sucul de la 2
    limete
  • 4 oua
  • 225g faina cu agent de crestere
  • 450g crema de branza
  • 50g crema de nuca de cocos (disponibila la
    supermarket-uri)
  • 175g zahar pudra
  • 600g capsuni
  • 55g nuca de cocos

Mod de preparare:


Se incalzeste cuptorul la 180°C si se ung cu unt si
putina faina 2 tavi rotunde pentru tort. Se bate apoi untul si zaharul pana
devine un amestec cremos, se incorporeaza coaja de limeta, ouale si faina.
Impartiti amestecul in cele doua tavi deja pregatite si lasati-le in cuptorul
incins cca 20-25 de minute – cand sunt gata se lasa la racit pe un gratar de
sarma.


Amestecati crema de branza, crema de nuca de cocos, 2
linguri suc de limeta si zaharul pudra pana la omogenizare. Intindeti o treime
din crema obtinuta peste un blat de tort si aranjati un sfert din capsuni
(taiete in jumatati sau cum doriti). Asezati al doilea blat, intindeti restul
umpluturii frumos pe tot tortul, inclusiv margini, presarati nuca de cocos si
aranjati capsunile ramase. Se serveste imediat. 



Va dorim Pofta Buna!


Va recomandam sa mai cititi
si:


Retete rapide si sanatoase



Alimentatia copilului si
adolescentului


S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.