Tiramisu cu zmeura si fructe de padure

Tiramisu cu zmeura si fructe de padure

Ingrediente:

  • 50 ml lichior
  • 85g piscoturi
  • 2 oua, separate
  • 50g zahar pudra
  • 250ml mascarpone
  • 1/2 lingurita vanilie
  • 400g zmeuta + fructe de padure

Mod de preparare:

Amesteca lichiorul cu 50 ml de apa rece si inmoaie piscoturile pentru cateva secunde. Aranjeaza-le apoi intr-o tava si lasa-le la rece cca 30 de minute sau chiar mai mult.

Pune galbenusurile si zaharul intr-un castron rezistent la caldura, aseaza-l pe o baie de aburi, si cu un mixer bate bine 5-10 minute. Dupa care ia bolul de pe aburi si continua sa amesteci pana acestea se racesc. Adauga mascarpone si amesteca pana la omogenizare.

Intr-un castron separat bate albusurile spuma, apoi combina usor amestecul de galbenusuri si vanilia.

Aranjeaza aproape toate fructele de padure peste piscoturi si intinde cu grija crema de mascarpone. Se lasa la rece peste noapte. A doua zi se serveste cu cateva fructe de padure proaspete.

autor: bucatar supereva.ro – Toate drepturile rezervate (c) 2013

Va dorim Pofta Buna!

Mai cititi si:

Medicina Naturista
Masca de miere pentru tratarea acneei
Ce trebuie sa evitam in timpul tratamentelor homeopatice?
Alimentele care va ajuta sa dormiti mai bine
Tratament naturist pentru Psoriazis
Ce fel de gene vegetale ai putea avea?
Tratamente homeopatice împotriva gripei si racelii

 

 

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.