Cheesecake de toamna

Cheesecake de toamna

Ingrediente crusta:

  • 1 ceasca biscuiti digestivi
  • 1/2 ceasca nuci pecan tocate fin
  • 3 linguri zahar
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/4 ceasca unt topit
  • 225g crema de branza
  • 1/2 ceasca zahar
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita extract de vanilie
  • 4 cesti mere, taiate felii subtiri
  • 1/3 ceasca zahar
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/ ceasca nuci pecan tocate

Mod de preparare:
 
Preincalziti cuptorul la 175 grade C. Într-un castron mare, se amestecă împreună biscuitii sfaramati cu 1/2 ceasca de nuci pecan tocate marunt, 3 linguri zahar, 1/2 lingurita de scortisoara si untul topit; se pune amestecul intr-o tava rotunda si se preseaza cu degetele intr-un strat uniform. Se coace în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.

Într-un castron mare, combinati crema de brânză și jumătate ceasca de zahar. Se amestecă la viteza medie cu un mixer pana se omogenizeaza. Incorporati ouăle, cate unul pe rand, si vanilia; turnati totul peste crusta coapta.

Într-un castron mic, se amestecă împreună 1/3 ceasca de zahar si 1/2 lingurita de scortisoara, apoi incorporati bine totul in merele taiate. Turnati amestecul de mere peste stratul de crema de branza si se presarati 1/4 ceașcă nuci pecan – le puteti aseza frumos, ca in poza de mai sus, felii suprapuse in cerc.

Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 până la 70 de minute. Se lasa la racit apoi se scoate din tava. Inainte de servire se tine la rece.

Va dorim Pofta Buna!

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.