Sorbet de piersici si prosecco

Sorbet de piersici si prosecco

Ingrediente:

  • 6 linguri zahar pudra
  • 3 linguri apa
  • 6 piersici coapte, decojite si taiate cubulete
  • 100ml Prosecco sau vin spumant alb
  • felii de piersici pentru ornat

Mod de preparare:

Se face un sirop de zahar prin incalzirea apei si zaharului impreuna intr-o tigaie, pana se dizolva, apoi se ia de pe foc si se lasa la racit.

Combina piersicile si prosecco intr-un procesor de alimente si mixeaza pana se omogenizeaza. Toarna siropul de zahar in amestecul de piersici si mai amesteca putin.

Pune amestecul rezultat intr-o masina de inghetata, sau intr-un vas acoperit, in congelator. Daca este pus la congelator, la fiecare 2 ore se amesteca pentru a iesi un amestec cremos.

Se serveste cu felii de piersici. 

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.