Inghetata de capsuni cu otet balsamic


Sevire: 6 portii


Ingrediente:



  • 450g capsuni spalate si taiate in cubulete
  • 3 linguri otet balsamic
  • 300ml smantana
  • 1 x 218g lapte condensat
  • 200ml budinca gata facuta

Mod de preparare:


Asezati capsunile intr-un bol cu otetul balsamic,
amestecati si lasati la marinat timp de aproximativ 30 de minute.


Amestecati apoi capsunile într-un procesor de alimente
pana devine o pasta. Se toarna smantana într-un castron si se bate pâna se
transforma in frisca, dupa care se incorporeaza  laptele condensat, budinca
si piureul de capsuni.


Se toarna amestecul rezultat într-un recipient si se lasa
sa înghete timp de 6 ore. De preferinta, se scoate din congelator cu 10 minute
înainte de servire.


Va dorim pofta
buna!

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.