Gogosi bestiale


 timp de preparare: 60 de
minute 


Ingrediente:


200 g iaurt, fix
1 ou
150
g faina
coaja de lamaie rasa
1 lingurita praf de copt.


Mod de
preparare:
 


Iaurtul se amesteca cu oul, un praf de sare, coaja de
lamaie si se adauga faina amestecata cu praful de copt. Iese un aluat moale.


Uleiul trebuie sa fie incins in momentul in care aluatul
este gata.
Se ia cu lingurita din compozitie si se pun gogoselele in
tigaie.
Se scot pe hartie si se pudreaza cu zahar pudra vanilat. 

Mod de servire:  Se servesc calde, pudrate cu
zahar.
 


Reteta originala din Carte Inteligenta de Bucate (unde veti gasi
multe retete super!)


Poza originala cu care am imbogatit aceasta reteta
apartine Iulianei – si o puteti vedea aici in varianta
originala

.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.