Fursecuri cu unt de arahide si ovaz

0 459

Fursecuri cu unt de arahide si ovaz

Ingrediente:

  • 1 1/2 ceasca zahar brut
  • 1/2 ceasca lapte
  • 1/2 ceasca unt nesarat
  • 1/4 ceasca cacao
  • 3/4 ceasca unt de arahide
  • semintele de la o pastaie de vanilie
  • 3 cesti fulgi de ovaz

Mod de preparare:

Pregateste 2 tavi cu hartie de copt. Intr-un castron mare combina la foc mic zaharul cu laptele, untul si cacaoa. Amesteca pana se topeste. Adu la fierbere pentru inca 90 de secunde (cu atentie) apoi opreste focul. Adauga untul de arahide si vanilia. Amesteca pana la omogenizare. Pune ovazul si amesteca bine. Cu ajutorul unei linguri de inghetata formeaza fursecurile pe tavile pregatite. Poti folosi si o lingura si fundul unui pahar pentru a turti putin fursecurile. Se lasa cateva ore apoi se pot servi. 

 

Va dorim pofta buna!

Interesant de citit:
Negresa cu crema de branza

Se incalzeste cuptorul la 170ーC si se unge o tava patrata de 20cm cu unt si apoi tapetata cu hartie de copt. … citeste

Inghetata cu migdale prajite

Se presara gelatina peste apa intr-un castron mic, se lasa sa stea, amestecand o data sau de doua ori, in timp ce faci baza de inghetata. … citeste

Sorbet intens de lamaie

Se amesteca sucul de lamaie, coaja rasa, apa, zaharul si vodka intr-un pahar mare sau castron ceramic. Se amesteca pana cand zaharul se dizolva complet. … citeste

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.