Fursecuri cu ghimbir

0 96

Fursecuri cu ghimbir

Ingrediente:

  • 200g unt la temperatura camerei
  • 100g zahar pudra
  • 1 pastaie de vanilie
  • 50g ghimbir proaspat ras
  • 300g faina

Mod de preparare:

Bate untul timp de 3 minute cu un mixer, apoi treptat incorporeaza si zaharul. Adauga faina, ghimbirul ras, semintele din pastaia de vanilie si un varf de sare. Amesteca pana se omogenizeaza totul intr-un aluat.

Intinde aluatul pe o suprafata de 20cm, inveleste-l in folie de plastic si lasa-l la rece timp de 30 de minute.

Incalzeste cuptorul la 170C.

Scoate aluatul din frigider, indeparteaza folia si taie forme dupa propria placere 🙂 Se pun prajiturelele pe o tava cu folie de copt, apoi in cuptorul incins pana se rumenesc putin, cca 20 de minute.

 

Va dorim pofta buna!

 

Interesant de citit:
Negresa cu crema de branza

Se incalzeste cuptorul la 170ーC si se unge o tava patrata de 20cm cu unt si apoi tapetata cu hartie de copt. … citeste

Inghetata cu migdale prajite

Se presara gelatina peste apa intr-un castron mic, se lasa sa stea, amestecand o data sau de doua ori, in timp ce faci baza de inghetata. … citeste

Sorbet intens de lamaie

Se amesteca sucul de lamaie, coaja rasa, apa, zaharul si vodka intr-un pahar mare sau castron ceramic. Se amesteca pana cand zaharul se dizolva complet. … citeste

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.