Cheesecake inghetat, cu mango

Cheesecake inghetat, cu mango

Ingrediente crusta:

  • 50g unt (plus putin extra pentru unsa tava)
  • 3 sferturi de pachet de biscuiti digestivi

Ingrediente umplutura:

  • 2 cutii crema de branza
  • 3/4 ceasca lapte condensat
  • 1 1/2 ceasca mango facut piure (sau chiar de la conserva)
  • 1/4 lingurita saffron
  • 1/4 lingurita scortisoara

Servire:

  • frisca

Mod de preparare:
 
Unge o tava rotunda de 20cm cu unt topit si se acopera baza tavei cu hartie de copt.

Sfarama cu ajutorul unui sucitor sau intr-un procesor de alimente trei sferturi de pachet de biscuiti digestivi. Adauga 50g unt topit, amesteca bine si aseaza compozitia in tava pregatita (apasa bine amestecul de biscuiti – ca grosime nu ar trebui sa depaseasca jumatate de cm).

Intr-un castron mare, cu ajutorul unui mixer electric amesteca bine crema de branza cca 2 minute, apoi adauha treptat laptele condensat, mango, saffronul si scrotisoara. Mai amesteca inca 2 minute.

Toarna amestecul peste blatul de biscuiti, acopera tava cu folie si pune-o in congelator pentru cel putin 6 ore. Se scoate de la congelator cu 10 minute inainte de servire si se serveste cu frisca.

Informatii nutritionale pe felie (dintr-un total de 10 felii):

Calorii: 270
Grasime: 14g
Grasime saturata: 9g
Colesterol: 60mg
Sodiu: 189g

Va dorim Pofta Buna!

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.