Cheesecake cu lamaie

Timp de
preparare:
10 minute
Timp de
gatire:
40 minute


Servire: 10
portii


Ingrediente:



  • 225g biscuiti digestivi
  • 100g unt, topit
  • 250g mascarpone
  • 600g crema de branza
  • 2 oua intregi, plus 2 galbenusuri
  • sucul unei lamai si coaja rasa a 3 lamai
  • 4 linguri faina
  • 175g zahar pudra

Pentru topping:



  • 142ml smantana putin acrisoara
  • 3 linguri budinca de lamaie (optional)
  • un pumn de zmeura

Pregatire:


Incalziti cuptorul la 180 grade C. Acoperiti fundul unei
tavi rotunde de 23cm cu hartie de pergament.


Sfaramati biscuitii si amestecati-i apoi bine cu untul
topit. Dupa ce s-a format o pasta groasa rasturnati compozitia in tava pregatita
si tasati bine intr-un strat egal.


Amestecati toate celelalte ingrediente intr-un castron
pana la omogenizare, turnati compozitia peste stratul de biscuiti, si lasati
totul la cuptor timp de 35-40 minute.


La final, lasati tortul sa se raceasca, dupa care il
puteti scote din forma, intindeti peste deasupar smantana, budinca de lamaie si
zmeura (sau alte fructe de padure).


Se serveste imediat.



Informatii nutritionale:


Calorii……………..705
Proteine……………7g
Grasime……………57g
Carbohidrati………43g
Fibre………………..0g
Sare………………..1.08g


Va dorim pofta
buna!

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.