Care este cauza depresiei?

0 88

Care este cauza depresiei?

Dacă ați fost diagnosticat cu depresie, vi s-a spus, probabil, ca aveți un dezechilibru chimic și singura modalitate de a gestiona starea este prin produse farmaceutice. S-a gandit cineva să va spuna despre alte lucruri care ar putea fi cauza depresiei sau ce pot contribui la aceasta?

Aspartamul

Aspartamul este periculos. Există multe dovezi anecdotice care arata ca aspartamul este toxic.

Un studiu lung de un deceniu, pe 264.000 adulti americani, condus de National Institutes of Health din Bethesda, Maryland, a aratat o asociere intre suc, sucul dietetic, băuturile din fructe fără zahăr, și depresia clinică.

    4 sau mai multe doze de suc acidulat pe zi = o creștere de 22% a depresiei
    4 sau mai multe doze de suc dietetic pe zi = o creștere de 31% a depresiei
    4 sau mai multe doze de băuturi din fructe dietetice = o creștere de 51% a depresiei

Glutamatul monosodic (MSG)

Dacă leziunile creierului, tulburările comportamentale, tulburările endocrine, și boli neurodegenerative nu sunt un motiv suficient pentru a evita MSG-ul, acesta este de asemenea legat de depresie. MSG blocheaza receptorii serotoninici. Deficiența de B6 pare a spori reacțiile adverse.

Zahărul și HFCS

Consumul excesiv de zahăr, fie zahăr rafinat sau sirop de fructoză de porumb, pot cauza o serie de afectiuni medicale în plus față de obezitate, diabet zaharat și carii dentare. Există mai mult de 100 de boli cauzate sau exacesul de zahăr. Depresia este una dintre ele.

Candidoza

Sănătate este esențială pentru sănătatea fizică și psihica. Un procent de 80% de serotonina – un neurotransmitator esential – este produs in intestin de bacterii benefice. Dezvoltarea Candidei în intestin va avea ca rezultat o epuizare a serotoninei și o creștere a depresiei, împreună cu o stare de anxietate, iritabilitate, dificultăți cognitive, dureri de cap, boli autoimune, si multe altele.

Concluzie

Sănătatea, atât fizică cat și mentală, se bazeaza pe capacitatea corpului nostru de a sustrage substantele nutritive din alimente pentru a repara celulele și a menține funcționalitatea în timp ce elimina deșeurile și substanțelor toxice. Pentru a ne atinge și menține sănătatea, avem nevoie sa creștem în mod activ hrana evitând în același timp toxinele.

Pentru a îmbunătăți nutriția și sănătatea intestinului, consumati o dieta care constă din cel puțin 80% peste, produse organice (mai multe legume decat fructe), grasimi sanatoase și alimente ce ajuta la detoxifiere, cum ar fi curcuma, ghimbir, usturoi, coriandru, ceapa.

Elimina aromele artificiale, colorantii și conservanții; MSG; OMG; acizi grași trans; zahăr, HFCS, gluten, precum și orice alte substanțe chimice. Mananca alimente integrale reale, nu alimentele procesate. Elimina sau limita de alcool și consumul de cofeina.

  Forumuri recomandate la Supereva

 Super Sanatate >>

 

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.